Belépőjegyek

Kunfehértói jegyek, bérletek   2021.08.19 – 22.  között

Árak

Bérlet a helyszínen – 18 000 Ft-

Napijegy csütörtök  – 6 000 Ft-
Napijegy péntek  – 7 000 Ft-
Napijegy szombat  – 8 000 Ft-
Napijegy vasárnap – 7 000 Ft-

Sétálójegy csütörtök 14h-19h-ig – 3 000 Ft-
Sétálójegy péntek 14h-19h-ig – 3 000 Ft-
Sétálójegy szombat 14h-19h-ig – 3 000 Ft-

“Party Arena” disco jegy csütörtök 21h – péntek 05h között – 2500Ft
“Party Arena” disco jegy péntek 21h – szombat 05h között – 2500Ft
“Party Arena” disco jegy szombat 21h – vasárnap 05h között – 2500Ft

14 év alattiaknak az egész rendezvény ingyenes, szülői kísérettel vehetnek részt.   Kunfehértói lakosoknak a sétálójegy ingyenes (lakcímkártya felmutatásával)!

A jegyek és bérletek egy személyre szólnak, autók után nem kell fizetni. A lezárt területekre behajtás csak BMW-vel!  Más márkával, lakókocsival, stb. a külső parkolókban, ill. egyeztetés szerint lehet tartózkodni.

Jegytípusok

Bérlet:

Jogosít kempingezésre, sátrazásra az összes erre kijelölt helyen, 4 napon keresztül. Nincs további autóhelyi, áramvételezési, sátorhelyi, személyi felár.
A bérletesek ingyen vehetnek részt az összes BMW-találkozó, Drift Arena és Party Arena rendezvény programon, ingyen léphetnek be az összes helyszínre!
A bérlettel ingyen lehet a strandra menni, ki lehet próbálni a SUP-okat, Jet-ski-s fánkozást,  robogó kölcsönzőt, szimulátort, stb.!
A nyereményautó sorsoláson csak a bérletes vendégek vesznek részt!
A bérlethez védettségi kártya nem szükséges!

Napijegy:

A napijegyek vásárlói a rendezvényeken,  aznapi programokon, esti buliban vehetnek részt a jeggyel. A napijegy adott napra érvényes, reggel 8-től másnap reggel 8-ig.  A napijegy nem tartalmazza a nyereményjáték részvételt, és a szimulátor, drift trike, jet-ski programokat. Lehet viszont részt venni az autós programokon és használni a SUP-okat! A napijegyhez védettségi kártya nem szükséges!

Sétálójegy:

Minden nap délután 14h-tól este 19h-ig érvényes. A sétálójeggyel látogatható a strand és egyéb területek, így gyalogosan kedvező áron belépve megnézhetők az autók, szolgáltatók, programok.  A napijeggyel a strandon kitelepült szolgáltatások igénybe vehetők, valamint lehet regisztrálni tankozásra!  A napijegy nem jogosít a bérletesek, vagy a napijegyesek szolgáltatásainak igénybevételére! Az esti Party Arena-ba ez a jegy nem érvényes!  A sétálójegyhez védettségi kártya nem szükséges!

Party Arena – disco jegy:

Csütörtök, péntek és szombat este 21h-tól másnap hajnali 5 óráig érvényes, kizárólag a “Party Arena” disco rendezvény területére.  A zenés-táncos rendezvény miatt ide (és csak ide) védettségi kártya szükséges!

Fizetési módok:

A helyszínen a kasszáknál alapvetően készpénzes fizetésre készülünk, de egyes szolgáltatóknál van bankkártyás fizetési lehetőség is.  Elektronikus fizetésre a webshop-os, online vásárlással van lehetőség.  SZÉP kártya elfogadásunk nincs.

Visszaváltás, átruházás:

Az elővételes bérletek személyre szólnak, vissza nem válthatók. Amennyiben a tulajdonos mégsem tud eljönni a rendezvényre, akkor lehetősége van jelezni felénk, hogyha helyette más jönne el.  Fontos, hogy az eredeti tulajdonos jelentkezzen a korábban megadott adataival, és küldje el az új tulajdonos adatait is.  Aki járványügyi korlátozások miatt nem tud eljönni hozzánk, annak lehetősége van a bérletét következő évre átvinni, vagy visszaváltani.
Minden elővételes bérletet névvel regisztrálunk,  ezért NE vegyetek facebook-on hirdető ismeretlenektől “jegyet”, mert nem lesz érvényes!

Pénztárak

Jegyeket a helyszínen lehet venni 8-19h között a bejáratoknál található kasszáknál (1.,3., 3/GY., 4., 5. kapu)

Bérletet csak a főbejáratoknál (1., 3. kapu ) lévő kasszáknál lehet venni, 9-24h között.

Disco jegyet a Party Arena bejáratnál (2. kapu) lehet venni 21-05h között.


A fenti időszakban a szokásos strand-belépő és kemping árak nem érvényesek.  A területeket csak a lenti jegyekkel, bérletekkel lehet látogatni!

 


 

Szállás (kempingezés) esetén az IFA (idegenforgalmi adó) 300Ft/fő/éjszaka, a Nemzeti Turisztikai Adatszolgáltató Központnak és az Önkormányzatnak kötelezően gyűjtjük és továbbítjuk az adatokat.

A változtatás jogát fenntartjuk!