Belépőjegyek

Jegyek, bérletek (csak a helyszínen lehet venni, folyamatosan a főbejáratnál)

Bérlet – 15 000 Ft-
Napijegy péntek  – 7 000 Ft-
Napijegy szombat  – 8 000 Ft-
Sétálójegy péntek 16h-20h-ig  – 2 000 Ft-
Sétálójegy szombat 16h-20h-ig  – 2 000 Ft-

Disco/ Party jegy, naponta – 2000 Ft –

14 év alattiaknak az egész rendezvény ingyenes, szülői kísérettel vehetnek részt.   Soltvadkerti lakosoknak a sétálójegy ingyenes!

A jegyek és bérletek egy személyre szólnak, autók után nem kell fizetni. A lezárt területekre behajtás csak BMW-vel!  Más márkával, lakókocsival, stb. a külső parkolókban, ill. egyeztetés szerint lehet.

Jegytípusok

Bérlet:
A rendezvény minden programjára és helyszínére jogosít, szerdától vasárnapig. Az összes helyszínre való belépésre, kempingezésre, sátrazásra. Külső programszolgáltató partnereinknél is érvényes.  Nincs autóhelyi, áramvételezési, sátorhelyi, személyi felár!  Benne van a mindennapi strandjegyár, az összes programon való ingyenes részvétel, nevezés, robogó kölcsönző használata, óriáscsúszda, lábhajtós és motoros gokartok, sexy autómosás, 3 esti Disco/ Party belépő, vízibicikli- használat, laser tag, és megannyi lehetőség mellet a nyereményautóra való nyerési esély! (A nyereményjátékon részvétel feltétele a bérlet!)

Napijegy:
Péntekre és szombatra. A napijegyek vásárlói a programokon, disco-n részt vehetnek a jeggyel. A Napijegy adott napra érvényes, másnap hajnalig, a disco végéig.  A napijegy nem tartalmaz szálláslehetőséget, és a nyereményjátékot.

Sétálójegy:
Péntek,  szombati napokon, délután 16h-tól este 20h-ig érvényes. Nem jogosít a bérletesek, vagy a napijegyesek szolgáltatásainak igénybevételére, de ezzel gyalogosan belépve megnézhetők az autók, programok. A sétálógyesek is vásárolhatnak, vacsorázhatnak szolgáltatóinknál.  Az esti Party-ra ez a jegy nem érvényes. Szigorúan vesszük.

Disco/ Party jegy:
Ez a jegy csütörtök, péntek, szombat estére szól, mely naponta 2000 forintba kerül azoknak, akik csak az esti Partyra érkeznek. A Party Aréna területe (Strand oldalából lezárt terület), mindhárom este 20h-tól fogadja a vendégeket, és másnap hajnalig, a zenei program végéig érvényes.

IFA (idegenforgalmi adó) – 300ft / fő / éj .
Minden itt töltött éjszaka a 18 év felettieknek IFA köteles