Programok

15.5 Soltvadkerti BMW találkozó – RCS MeetUP! – Technikai napok

Ez a találkozó más, mint az eddigiek!  Augusztusban az autós technikai programoké a főszerep:  Drift és gyorsulás, két helyszínen!

Emellett ugyanúgy vár a Vadkerti tó, a kemping, a tábor és a kalandpark szolgáltatásai!

Disco!   3 nap, 3 helyszín (Soltvadkert Retro2 szombaton, Jakabszállás hangár-party vasárnap, Bócsa – parkerdő retro disco hétfőn)

A bérlet minden helyszínre és programra ingyenes belépést biztosít!

 

Augusztus 16. péntek délutántól

Érkezés, berendezkedés a szobákba vagy kempingbe!

 

Augusztus 17. szombat  – Első Technikai Nap: DRIFT!

Az RCS Power Kft., és a Maxx Energy Drink szervezésében Kiskőrösön, a soltvadkerti bázistól 10,5 km-re lévő ipartelepen kerül megrendezésre a Drift Day!

Cím:  Kiskőrös, Izsáki út 12. (Maxx Energy drink / Interwest ipartelep), GPS N 46.632639, E 19.2939863.  Kapunyitás délelőtt 10h-tól, program este 19h-ig.

Várunk minden autószerelmest, a látványos, egész napos ügyességi bemutatóra. A profi drifterek mellett az amatőrök is megmutathatják magukat a közönségnek. A profik közül segítségünkre lesz Vályi István (TotalCar / SpeedZone ) a csapatával és Nagy Ferenc ( Feszter) drift bajnok! A technikás pálya próbára teszi a pilóták képességeit. Célunk az, hogy közelebb hozzuk az embereket, a fiatalokat az autósporthoz. A Drift show-n való indulás márkafüggetlen.

Ide, mint minden más helyszínre és programpontra a bérleteseink ingyen jöhetnek be, úgy mint néző, és úgy, mint nevező egyaránt!  A külsős vendégek belépőt, illetve autós nevezés esetén nevezési díjat fizetve tudnak bejönni, pályára lépni.

Nevezési díj 10 000 Ft.  A korlátozott kapacitás miatt előzetes regisztrációt kérünk!

A belépő 1500 Ft, 14 év alatt ingyenes. DriftTaxi árak a helyszínen.

A trailerrel, autószállítóval érkezők és vendégeink számára óriási külső parkolók állnak rendelkezésre.

Amit ígérni tudunk: kitelepült gumis, kihangosítás, műsorvezetés, hangulatos környezet, látványos pálya. 

Ugyanitt a nagyok driftelése mellett lesz Drift trike pálya, és gyerekeknek kisgokart pálya!

A helyszínen étel és italszolgáltatás mellett mobil WC-kel készülünk.

 

Augusztus 17. este – Party a soltvadkerti Retro 2 diszkóban!


Az este party-val folytatódik a soltvadkerti Retro 2 diszkóban, ahol 2 teremben 4 előadó várja a közönséget.   Fellépők:  Betty Love, Strong R, Jackwell, DJ Mika!

Augusztus 18. Vasárnap

Lazulás, sütögetés, a Vadkerti tónál.  Ki kell pihenni az előző éjszakát… A szépségversenyre a bírák folyamatosan nézhetik a kocsikat, ezért érdemes arra is odafigyelni, hogy csillogjanak a verdák!   Lesz idő lenyomni egy tó-kört a kölcsönzős robogókkal, vagy kifulladásig tolni az óriáscsúszdát a strandon. (Bérlettel mindez ingyenes)

 

Augusztus 18. este  – Party a Jakabszállási arénában

Reméljük, a vasárnapi lazulással a strandon és a BMW-sek között elég  kiheverni a szombati Driftet és partizást, ugyanis vasárnap este mégjobban belecsapunk a bulizásba Jakabszálláson! A reptéren lévő Hangár-Party egy különleges bulinak ígérkezik. Ilyen még nem volt! A hangárba, annak szélébe beparkoltatjuk a legütősebb verdákat, esti hangulatvilágítással, és egy igazi autós Party veszi kezdetét!

A lineup – zenei beosztás az alábbiak szerint alakul:

Aftermath+Markwell warm up 21:00-22:00
Dj Szecsei 22:00-23:30
Miller 23:30-2:00
Andro 2:00-3:30
Miller / Aftermath+Markwell 03:30-5:00

Annak, aki nem akar visszamenni hajnalban az alap táborba, szállodai szobákat és kempingezési lehetőséget kínálunk helyben.  További infók a Szállás fül alatt.

 

Augusztus 19. hétfő – Második Technikai Nap: Gyorsulás!

Hétfőn  “speed day” – a Jakabszállási reptér ad otthont a rendezvény gyorsulási napjának, és a kiállított autóknak.

Műsorvezető: Frankie!  – a hangulat garantált!

Figyelem! A helyszín űber-patent 🙂 A füvet nagy becsben tartják, olyan mint egy billiárd asztal, a környezet meg Miami! Selfie-helyszín! A gyorsulás márkafüggetlen, csak úgy mint a driftnap. A cél az, hogy ne a közúton bohóckodjatok, hanem a pályán. A kapartatás viszont szigorúan tilos, és azonnali kizárást von maga után.

Ide, mint minden más helyszínre és programpontra a bérleteseink ingyen jöhetnek be, úgy mint néző, és úgy mint nevező egyaránt! Tehát, a szövetkarszalag ( BÉRLET) a rendezvény teljes időtartamában, minden helyszínén ingyenes belépést és nevezést biztosít. A külsős vendégek belépőt, illetve nevezés esetén nevezési díjat fizetve tudnak bejönni, pályára lépni.

 

Augusztus 19. hétfő este

Bócsán a parkerdőben Négykézláb retró buli!

Fellépők: Zoltán Erika, Ámokfutók, DJ Shopy és DJ Joe!

Augusztus  20. kedd – ünnepélyes zárás

Valamikor ki kell heverni az előző estét, ehhez a keddi nap tökéletes lesz: Strandolás, lazulás az állandó programokkal a Vadkerti tónál. A friss időjárás előrejelzés szerint 30 fok feletti strandidő várható!

Ha elég szép kocsit sikerül pontoznunk, akkor délután 3-kor lesz a szépségverseny eredményhirdetése, díjátadó, majd legvégül:

Sötétedéskor tűzijáték!  (kb. 20.45-kor)


Állandó programok

Drift Trike – új programunk!

Igazi meglepetéssel készültünk! Több helyszínen és időpontban lesz lehetőség kipróbálni a motoros drift trike-okat. Nem kell tönkretenni a nagy becsben tartott utcai verdát egy kis drift-élményért, itt most a jegyárban csúszkálhattok keresztbe, kifulladásig!

Strand és Óriás csúszda – időjárás függvényében fog üzemelni.  Strandbelépést a bérlet NEM tartalmazza! A kempingben megszállók féláron léphetnek be a strandra.  A csúszda bérlettel és napijeggyel is ingyenes, csak legyen elég víz a tóban!  😀

Tavirózsa kalandpark

A találkozó ideje alatt is üzemel a vadkerti tavi kalandpark és játszótér.  A játszóteret a gyerekek ingyenesen használhatják, beleértve a lábhajtós gokartokat is! Kánikula esetén medencét is állítunk fel.

Ezen a helyszínen üzemel a Yamaha Slider tereprobogó kölcsönző, ami a bérletesek számára ingyenes! (Kauciót kérünk)

A programokat folyamatosan tesszük közre itt, és a facebook oldalunkon is!

Frissítve: 2019.08.14. 23.00 – A programváltozás jogát fenntartjuk!