Programok

 

Party aréna

Csütörtök péntek és szombat este – neves dj-k zenélnek: Stadler, Tötöttcigi, Niaeven, Newik, Purebeat, DJ Szecsei, Antonyo, Nigel Stately, Deejay Levi, Strong R.

 

 

 

 

 

 

 

Nyereményjáték

Fönyeremény, az Erste Hand Garage és az RCS Power Kft. összefogásával felajánlott BMW E92 320D!

 

 

 

 

 

 

 

 

Sexy autómosás – péntek és szombat este, a disco kezdésekor

Autós felvonulás – Az útvonal, Vadkerti-tó-Soltvadkert-Kiskőrös-Kecel-Soltvadkert-Vadkerti tó. A 3 várost érintő konvoj június 16.-án 13:30-kor vág neki a Vadkerti-tó kempingjétől felsorakozva, a kb. 30 km-es távnak. Kérünk minden résztvevőt, hogy a közlekedési szabályokat betartva, nem kiülve az ablakba, rendszámos autókkal, vigyázva egymásra jelenjen meg, és teljesítse a távot! A rendfenntartó szervek konstruktív együttműködésükről biztosítottak a rendezvény egész időtartama alatt, cserébe annyit kérnek, hogy normálisan viselkedjetek a közúton.😎

Autó szépségverseny –  rendezvényünk rendszeres programja. Színvonal és rang egyben. Rengeteg a jó kocsi, jobbnál jobb, szebbnél szebb munkákat láthat a nagyérdemű. A pontozás folyamatos, a belépő parkolókártyák alapján,  eredményhirdetés vasárnap délután a záró ceremónián!

Játék Határok Nélkül – A nagy sikerű JHN csapatvetélkedő mostantól kezdve FUNTRACK néven megy tovább. Az elmaradhatatlan játék, június 14-én pénteken 16 órakor veszi kezdetét. Kérjük a jelentkezőket, a 6-8 fős csapatokat, hogy Adorján Csenge-nél adják le a jelentkezésüket. A játék nyertesei nem csak értékes energiaital csomagot, hanem a gyönyörű vándorkupát🏆, és a csapat teljes létszámára felkínált sültes tálat is nyernek a Venyige étteremtől. A vendéglő kiszállítási felajánlását ezúton is köszönjük! 

Sörbicikli – A tavalyi sikerre való tekintettel ismét érkezik a Beerbike! A Beerbike, és a sörivó versenyünk partnere a soltvadkerti Kárpi sörfőzde. Az eszköz a rendezvény teljes időtartama alatt igénybe vehető a vendégeink számára.

Strand és Óriás csúszda – időjárás függvényében fog üzemelni.  Ingyenes strandbelépést csak a bérlet tartalmazza.  A csúszda bérlettel és napijeggyel is ingyenes.

Vizibicikli – szolgáltató partnerünknél, a strand hátsó részén lehet vizibiciklizni, bérlettel és napijeggyel is ingyenesen.

Laser tag – Új program!  A kalandpark területén lehet kisebb-nagyobb csapatokban kipróbálni ezt az izgalmas, akciódús játékot, akár 10 fővel egyszerre.  Megnyitottunk!

Lábhajtós gokartok –  kicsik és nagyok részére is,  ingyenesen a kalandpark/játszótéri részén

Tank!  – Extrém program!

Lehetőség lesz egy lánctalpas BMP-1 felderítővel utazni, úgy, hogy előtte egy csapatszállítóval átvisznek benneteket 10-20-as csoportokba szervezve a helyszínre. Az oda-vissza utazás, kb 40-50 perc. A program önköltséges,  az – irtóztatos üzemanyagfogyasztás miatt 😀  – az ár 6000 ft/fő.  Tervezett teljes ideje kb 1,5-2 óra. Ez tehát külön fizetős, nem tartozik a bérlet ingyenes szolgáltatásai közé. Június 15-re tervezzük, jelezzétek az igényt Facebookon!

 

 

 

 

 

 

 

Gokart – külső helyszín, a Soltvadkerti gokart pályán

Az előző esztendőben bevontuk a szolgáltatási köreinkbe a Gokart-Club és sörözőt. A nagy sikerre való tekintettel, a gokartokat idén is ingyenesen használhatják bérleteseink. A programot szerda-csütörtök-pénteki napon 14h-22h-ig, szombaton, és vasárnap 11h-22h-ig vehetitek igénybe. Érkezési sorrend van, csak a bérletes karszalag jogosít ingyenes használatra. A napijegyek viselőinek fizetnie kell.

 

Kempingsátor zenével, óriás led kivetítővel

Tavirózsa kalandpark

Szerdától-vasárnap estig a BMW Találkozónak ad részben otthont a kalandpark. Figyelem! Ezen időtartam alatt, minden 14 év alatti gyermek ingyenesen használhat minden eszközt, beleértve a kötélpályát is! A kánikulára való tekintettel medencét állítunk fel. Tehát sem a kalandparki, sem a lézerharci játékokért nem kell fizetni. Az ugrálóvárak folyamatosan, a felfújható óriáscsúszda szombaton lesz kitelepítve.

A programokat folyamatosan tesszük közre itt és a facebook oldalunkon is!

A programváltozás jogát fenntartjuk!