Sajtó

Sajtóközlemény

Nagy sikerrel zajlott augusztus 10-14. között a 14. Soltvadkerti „BMW MeetUP” autótalálkozó az RCS Power Kft. szervezésében. Összesen, közel 1600 BMW érkezett a Vadkerti tó környezetében több helyszínen zajló találkozóra. A hatalmas létszám ellenére nem volt baleset, nagyobb rendbontás vagy rendőri intézkedés. Idén első alkalommal külső programhelyszínekre is kiterjedt a rendezvény, így hétvégén mindkét este megtelt az alkalomra bővített területtel készülő Retro2 diszkó, ami a BMW MeetUP találkozó hivatalos zenés szolgáltatója volt. Teltházzal üzemelt a résztvevők számára ingyenesen használható gokartpálya is. Hatalmas érdeklődés övezte a kalocsai reptéren, a rendezvény részeként megtartott hivatalos gyorsulási és drift versenyt, melyen több mint 100 autós tette próbára járművét és magát. Az amatőr versenyre sok néző is kíváncsi volt, csak a parkolóban 650 autót számolt össze a személyzet.

A leglátványosabb programok közt szerepelt autós limbó és autószkander bajnokság, emellett a résztvevők megmérettették magukat az ügyességi vetélkedőkön: felni kitartás, hengerfej hajítás, turbó pörgetés, stb. A szervezők nagy hangsúlyt helyeztek a rendezvény közösségi jellegére, így pl. az évek óta nagy sikerű, csapatokat megmozgató „Játék Határok Nélkül” ügyességi játék nagyon jó hangulatban zajlott, és sok kíváncsi tekintetet vonzott a strandon.

A szervezők igyekeztek a gyerekes családok kedvében is járni, ezért a rendezvény 14 éves kor alatt díjmentes volt, és minden résztvevőt ingyenesen várt az óriáscsúszda, a vízibiciklik, gokartok, robogók, kerékpárok, illetve kalandpark és a medencék.

A keddi zárónap csúcspontja a 2.5m Ft összértékű nyereményjáték sorsolása volt, ahol a fődíjat, az Erste Hand Kft. és az RCS Power Kft. felajánlását, egy BMW 320CI kabrió személygépkocsit egy szerencsés fiatal hölgy vihette haza.

A szervezők ezúton is köszönik a munkát és a kitartást az együttműködő partnereknek (Zuglói önkormányzat soltvadkerti ifjúsági tábora, Király fény, Kratos Kft, Gerber Kft, Vízibicikli kölcsönző, Gokart-club Soltvadkert, Retro2 disco, Driftaréna Kft, Dragracing.hu), a támogatóknak, hostess lányoknak,  őröknek, barátoknak, családtagoknak, a média csapat tagjainak és az összes dolgozónak, akik nélkül a rendezvény nem jöhetett volna létre.

A rendezvény fő támogatói, szponzorai: Erste Hand Kft., BS Plastic Kft., MR Chiptuning, OBN chiptuning, Back2Bag, Berg Toys – Kovács Imre, Linka Sonka, VEMS

Köszönet jár továbbá a tópartot és kempinget üzemeltető Komszolg Kft.-nek és Soltvadkert Város Önkormányzatának, akik biztosították a lehetőséget a rengeteg vendégnek, és területeket a szolgáltatóknak.

Minden kezdeti nehézség és hátráltató körülmény ellenére az augusztusi BMW MeetUP találkozó a résztvevők, a rendezők és a Soltvadkertiek visszajelzései alapján nagy sikerrel zárult. Közben pedig elindult a készülődés 2019-re, egy még nagyobb, jubileumi 15. Soltvadkerti BMW találkozóra, melyre mindenkit szeretettel vár a szervező “Racing Club Soltvadkert” csapat, és az RCS Power Kft!

Fotók: Bíró Róbert, Kovács Gyula

 


Jogi közlemény

Örömünkre szolgál a sajtó és a média részéről az érdeklődés és a híradás lehetősége. Szeretnénk azonban mindenki figyelmét felhívni arra, hogy rendezvényünk saját médiastábbal rendelkezik.
A munkatársainkkal egyeztetett valós híradásokat örömmel vesszük, és csapatunkkal mindenben segítjük az Önök munkáját. A 14. “BMW MeetUP” Soltvadkerti BMW találkozóval kapcsolatban megjelenő bármilyen sajtóinformáció, hang és képanyag azonban kizárólag a szervezők (RCS POWER Kft. és megbízottai) jóváhagyásával közölhető! Pontatlan, téves, valótlan információkat nem szeretnénk viszontlátni sem a sajtóban, sem egyéb médiában!

A rendezvényünk zárását követő héten kiadunk lektorált fotó-, illetve sajtóanyagokat felhasználásra.

Megértésüket köszönjük!