Szállás

Szállások a 2019.08.16-20. közötti rendezvényre –  a soltvadkerti tónál és külső helyszíneinken

  • Vadkerti-tó Kemping (sátorozás és parkolás) –  Díjazás az önkormányzati kemping díjszabás szerint!  https://www.vadkerti-to.hu/strand/
  • Vadkerti-tó, Zuglói önkormányzat tábora (gyermektábor)
  • Jakabszállás – Aero Hotel
  • További tartalék területek egyeztetés alatt…

 


Részletek

 

Soltvadkerti tó – Zuglói önkormányzat ifjúsági tábora

Szálláshely lehetőség a rendezvény központja mellett. A tábor 280 fő befogadására képes, a kempinggel közvetlenül határos. Faházak, és kőépületben lévő 5 ágyas szobák jellemzik. Belső büfé, klimatizált ebédlő, folyamatos melegvíz-ellátás, tábortűz, faszén-lap és tárcsa sütő. Van áram, hozhattok hűtőt, van terasz, igényes közösségi terek.

A terület zárt és védett. Biztonsági őr felügyeli a ki- és bejárást. A kocsikkal be lehet parkolni a területre, viszont a területen autózni, kapartatni, sátrazni, kutyát behozni, dohányozni SZIGORÚAN TILOS!

Szállás kizárólag előre foglalással, 2019. augusztus 16.-20. közötti időszakra lehetséges. A rendezvény időtartama alatt a napok száma szabadon variálható. 15-én vehető át a szállás leghamarabb, és 20-án de. 10 óráig kell elhagyni azt.   > Szobák elővételes vásárlása a webshopban

Minden szállóvendégnek kérjük az adatait a szobafoglaláskor, mivel az éjszakánként 300 Ft / fő/ nap idegenforgalmi adót ez alapján kell lejelentenünk. Ezt az összeget a fentieken túl mindenkinek meg kell fizetnie (bárhol is száll meg Soltvadkerten).

Cím : Soltvadkert, Tavirózsa u. 2. GPS: 46.610417, 19.395495

Az 5 fős szobákat egyben adjuk.

> Árak és elővételes vásárlás a webshopban!

információ, egyeztetés:  Újvári Zitánál: 0630-2397967

https://www.facebook.com/zita.ujvari.9
email: ujvarizita @ gmail.com

 

   

 


Sátrazás – Kemping

Díjazás az önkormányzati kemping díjszabás szerint!
https://www.vadkerti-to.hu/strand/

A találkozó bérlet ára a kempingezést nem tartalmazza!

A Vadkerti Tó Kempingje sátorozásra alkalmas terület. A tó partján helyezkedik el, 600 férőhelyes sátorterület. A kempingben zuhanyzók, WC, konyha, stb. megtalálhatók.

A mindenkori Kemping árak vannak érvényben, úgy mint a tavalyi esztendőben.

Kempingezésre az augusztusi BMW találkozó idején bárki jogosult, nem csak a BMW-sek!

Viszont! Jelenleg (július 31-i állapot) ebben az időszakban a kemping teljesen üres, senki nem foglalt be előre. Tehát a találkozóé lehet az egész terület.

Az előfoglalásokat a 06 70/ 608 06 00-ás telefonszámon  tudjátok leadni.

Miután ez megvan, a leszalagozásban tudunk segíteni. 

Itt is kötelező megfizetni az idegenforgalmi adót, ami naponta 300ft/ fő.

A kemping augusztusban csak szállásterület, nem hivatalos rendezvényhelyszín! Ezzel együtt, mindig itt a legnagyobb a pörgés, egyúttal az éjszakába nyúló zene és motorhangok.  Ezt helyválasztáskor vegyétek figyelembe!

A találkozó bérlet ára a kempingezést nem tartalmazza!

 


Jakabszállás – Aero Hotel és sátrazás 

Az Aero Hotel a találkozó gyorsulási napjának otthont adó Jakabszállási reptéren lévő szálloda. A soltvadkerti bázistól 28km-re, kb. 20 perc autózásra található. Itt rendezzük meg a 2. party esténket, a “hangár party-t” vasárnap este. Tehát, aki a buli után itt száll meg, itt ébred a gyorsulási napra! Erre az alkalomra egy kivételes ajánlattal készül a reptér: éjszakánként 14 ezer forintért kétágyas szobát biztosít reggelivel, medencével, szaunával a szobafoglalóknak! Ez az ajánlat  aug. 16.-tól  aug. 21. estig tart.  Ez egy plusz opció azoknak is, akik a környékben keresnek szállást.

Továbbá itt, a helyszínen aug. 18-án,  20 euróért sátrazhattok 5-en, egy járművel. Így 4 euróba kerül az éjszaka fejenként. Ez azért lényeges, mert ez utóbbi “játék összeg” ahhoz képest, hogyha vissza kellene kocsizni hajnalban. Továbbá nem gond ha isztok, nem kell kocsiba ülni!  Másnap, tehát hétfőn délelőtt 10h-kor pedig  kezdődik a helyszínen a gyorsulási nap. Tehát aki itt száll meg (akár szobában, akár sátrazva), annak már nem kell a gyorsulásra külön utazni, nincs utazási költség!
Kérek mindenkit, jól gondolja át, és döntsön JÓZANUL! Nekünk fontos, hogy senki ne üljön piásan a volán mögé. Kérünk titeket, vigyázzatok magatokra és egymásra! A képen a kempingezésre fenntartott terület.

Helyfoglalás, szoba vagy kemping:   http://aerohotel.hu/kapcsolat