Szállás

Kiadó a kempingben néhány faház és néhány magánnyaraló is a környéken, érdeklődjetek a 20 364 37 55-ön!

BMW Találkozó – Szállások Kunfehértón 2021.08.19-22.

  • Kunfehértó Kemping és Strand  (faház, sátorozás és parkolás)
  • Sporttábor (4 ágyas szobák kőházban és parkolás)
  • Ifjúsági tábor (faházak, kőházak és parkolás). 5 perc sétára a tóparttól.
  • Folyamatos a magánnyaralók kiadásának szervezése az üdülőterületen. Érdeklődni a 20 364 37 55-ös számon tudtok.
  • Ajánljuk még Jánoshalmán (8km) a “Gyümölcsös Vendégház” frissen felújított, színvonalas szobáit: gyumolcsos.vendeghaz@gmail.com

A szállások elérhetők a Webshop-ban! Szobánként (házanként) csak egyben vehetőek ki! Az árak szobákra szólnak. A szobafoglalások a teljes összeg befizetésével válnak véglegessé.

A szállás kiválasztásánál vegyétek figyelembe, hogy a találkozó központi helyszíne mellett, a Sporttábor területén lesz leválasztva a három-estés bulinak otthont adó Party Arena disco sátor! (buli 21-05h között) . A Drift Arénát pedig az Ifjúsági Táborban fogjuk berendezni.


Szálláshelyeink részletes leírása

Sátrazás, Kempingezés a Kempingben és a Strandon

Kunfehértó Kempingje és strandja fás, füves, sátorozó terület. A tó partjához közel helyezkedik el. A kellemes, árnyékos környezetben faház is bérelhető, de a sátrazókat is nagy terület várja. Közös fürdőblokkok vannak, két konyha, illetve egy hangulatos kültéri sütögető áll a rendelkezésünkre. A közlekedési útvonalakat és szállásterületeket, csoportok előfoglalásait idén is szalagozással fogjuk kijelölni. Egyéni helyekre előfoglalási lehetőség nincs. Ahogy a visszajárók már megszokhatták, a kemping a BMW-s csapatok központja, itt mindig van hangulat! Viszont  Kunfehértón új lehetőségek nyílnak: birtokba vesszük a strandot is! Ezeken a területeken lesz a legnagyobb élet, sok BMW, motorbőgés, stb.!   A Kemping és a Strand közé ékelt sporttelep-területen lesz kijelölve a találkozó rendezvény-helyszíne a programokkal, Party Sátorral hajnalig! -Ha a pörgést szereted, itt a helyed!

(csendesebb sátorozási lehetőség az Ifjúsági táborban van)

A sátrazó területeken  220V áramot biztosítunk, azonban korlátozott a terület áramellátása, ezért nagyfogyasztók (pl. elektromos sütő/főzőlap, hősugárzó, klíma, stb.) használata tilos!

Ezt a szállás lehetőséget a bérlettel lehet megvásárolni, melynek ára a helyszínen 18.000Ft.  A bérlet egy személyre és 4 napra szól,  mindegyik kempingező területre érvényes. További autóhelyi, sátorhelyi, villanyvételezési díj nincs, van viszont újra IFA (Idegenforgalmi adó), ami 300Ft/fő/éj.

Sporttábor

A strand területén, tehát a BMW találkozó központjával közvetlenül szomszédos ez a kőépület. A berendezés a ’90-es évek hangulatát adja, de kulturált- 4 ágyas szobákkal van kialakítva, közösen használható társalgóval, melegítőkonyhával és közös fürdőblokkal.

Ifjúsági tábor (az igazi retro :D)

Erdős-ligetes területen, a kempingtől 5 perc sétára található tábor. Zárt udvaron több kőépület, illetve faházak vannak.  4-5-8-10-12 ágyas szobák, többnyire közös fürdővel. Ezen a szálláson emeletes ágyak vannak a szobákban, a ’80-as évek hangulatában.  Az itteni sportpályák területén fogjuk leválasztani a DriftArénát, ami a tervek szerint délután-este szolgáltatja a hangulatot. Itt is van lehetőség sátorozásra, valamint itt tudjuk elhelyezni a lakókocsikat és a nem-BMW márkájú autóval érkezőket.

A kivehető szobák elérhetők a webshop-ban!


A BMW találkozó ideje alatt a tó körüli lezárt területeken (kemping, sporttelep, strand) csak BMW lehet! Más márkájú autóval a területen tartózkodni nem lehet. A lakókocsival, idegen márkával érekezőknek a külső parkolókban, vagy az Ifjúsági táborban van lehetőség leállni.

2021. július 1-től újra kell idegenforgalmi adót fizetni (Kunfehértón 300Ft/fő/éjszaka). Foglaláskor, vagy legkésőbb érkezéskor minden szállóvendégnek kérjük az adatait az IFA bejelentéshez és a Magyar Turisztikai Ügynökség felé történő kötelező bejelentéshez. Ezt az összeget a kempingezőktől külön kérjük, a szobák árai már tartalmazzák.

A szállásokkal kapcsolatos további kérdéseiteket a szallas@rcs.hu címen várjuk.