BMW Találkozó információk

R.C.S. MeetUP – 16. Soltvadkerti BMW találkozó

A Soltvadkerti BMW találkozó Közép-Európa legnagyobb BMW-autótalálkozója, ami idén 16. alkalommal kerül megrendezésre. Az elmúlt évekhez hasonlóan a rendező “Racing Club Soltvadkert” csapata idén is több, mint 1000 BMW-t vár a rendezvényre.

Az idei végleges időpontunk: 2020. aug. 19. (szerda déltől) – 23. (vasárnap délutánig) 

A rendezvény központja a Soltvadkerti Tó partján található kemping, amely a legtöbb programnak a helyszíne is egyben.  

Tervezett programok:
 
  • Autós programok (Autó Limbó, Autó szépségverseny, Hangnyomás mérés, Teljesítmény mérés,  Gyorsulás, Autószkander, Felvonulás, Dühöngő, Brigádversenyek)
 
  • Szabadidős programok (Vízibicikli, Strand, Kalandpark, Robogó, Trike, Vetélkedők ( Tüzijáték, vízifoci, Coca Cola Warrior -exathlon,  sörivó, turbóhajító, kötélhúzó, stb…) 
 
  • Nyereményautó sorsolás
 
  • 3 este Party aréna neves DJ-kkel ( csütörtök, péntek, szombat) 
 
A bérlet tartalmazza: a sátrazási szálláslehetőséget a félárú strandbelépővel, a programokon, vetélkedőkön való részvételt, nevezést a gyorsulásra, az összes zenei programra, összes helyszínre, táborokba, kempingbe való belépést, a trike használatot, a kalandparkba való belépést, annak az összes eszközének használatát, a vízibicikli, drift trike, robogó használatot. 

 


Idén is lesz nyereményjáték, melynek fődíja egy BMW 318CI*!  


A találkozó  területe zárt, belépőjeggyel látogatható! A környező területeken ingyenes a parkolás.  A szálláslehetőségekről részletesebb információ: itt

 

A találkozón a részvételnek nem feltétele, hogy BMW tulajdonos legyél, vagy BMW-vel érkezz, viszont nyerhetsz egyet*!

*A nyereménysorsoláson megvásárolt bérlettel rendelkező vendégeink vehetnek részt. 

A rendezvényhelyszín:

 > Facebook oldal < 

Instagram


A változtatás jogát fenntartjuk!

A Soltvadkerti BMW találkozó egy független márkatalálkozó. Az ezzel kapcsolatos internetes oldalak rajongói oldalak. A szervezők, a rendezvény, ill. az internetes megjelenés és nyomdai termékek nem állnak kapcsolatban a BMW Magyarországgal, vagy a BMW AG.-vel. A BMW márkanév és a képeken esetlegesen megjelenő BMW logók, védjegyek jogtulajdonosa a Bayerische Motoren Werke AG (München).