BMW Találkozó információk

17. R.C.S. MeetUP – Soltvadkerti BMW találkozó Kunfehértón!

A Soltvadkerti BMW találkozó Közép-Európa legnagyobb BMW-autótalálkozója, ami idén 17. alkalommal kerül megrendezésre, most először nem Soltvadkerten, hanem Kunfehértón. Az elmúlt évekhez hasonlóan a rendező “Racing Club Soltvadkert / R.C.S.” csapata idén is több, mint 1000 BMW-t vár!

Az idei végleges időpontunk: 2021. aug. 19 – 22.

A találkozó rendezvény helyszíne a Kunfehértói üdülőterületen, a tó partján található Kunfehértói Sporttábor területe. Ugyanekkor kerül megrendezésre a “Drift Arena” rendezvény is,  az üdülőterület túlsó oldalán található Ifjúsági Táborban.

Mindkét szabadtéri rendezvényhelyszín  körülzárt, biztonsági őrökkel felügyelt terület, ahol az egyidejű létszám nem haladja meg az 500 főt, így védettségi kártya nem szükséges!

A rendezvényterületek zártak, személyre szóló belépőjeggyel (karszalaggal) látogathatók! A környező közterületeken ingyenes a parkolás. 

A találkozón a részvételnek nem feltétele, hogy BMW tulajdonos legyél, vagy BMW-vel érkezz, – viszont nyerhetsz egyet*!


Az idei nyereményjáték  fődíja egy BMW E60 530D*!


 

*A nyereménysorsoláson a megvásárolt bérlettel rendelkező vendégeink vehetnek részt.

 

 > Facebook oldal < 

Instagram


Végül az apróbetűs rész: A változtatás jogát fenntartjuk!

Az RCS Meetup – Soltvadkerti BMW találkozó egy független márkatalálkozó. Az ezzel kapcsolatos internetes oldalak rajongói oldalak. A szervezők, a rendezvény, ill. az internetes megjelenés és nyomdai termékek nem állnak kapcsolatban a BMW Magyarországgal, vagy a BMW AG.-vel. A BMW márkanév és a képeken esetlegesen megjelenő BMW logók, védjegyek jogtulajdonosa a Bayerische Motoren Werke AG (München).