Akció!

Találkozó BÉRLET elővételben

12 000 Ft 10 000 Ft

A bérlet a 2019.08.16-20. között megrendezett “15.5 Soltvadkerti BMW találkozó, RCS MeetUP” rendezvényen korlátlan belépésre jogosít. Szállást nem tartalmaz.

Elfogyott

Kategória:

Leírás

 

A bérlet a 2019.08.16-20. között megrendezett “15.5 Soltvadkerti BMW találkozó, RCS MeetUP” rendezvényen korlátlan belépésre jogosít.

A bérlet árában benne van az összes programon való ingyenes részvétel: belépés, és nevezési lehetőség a Kiskőrösi driftre, Jakabszállási gyorsulásra, robogó kölcsönző  és drift trike-ok használata, óriáscsúszda. Ezenkívül 3 esti Disco/ Party belépés, a kalandpark lábhajtós gokartokkal,  és a további programok. A bérlettel vehetsz részt a szépségversenyen és díjátadón – értékes nyereményekkel!

A rendeléskor ügyelj az adataid pontos megadására, mert ezek alapján kapod majd meg a karszalagot a pénztárnál!  Külön jegyet nem küldünk, de email visszaigazolást igen. Ha nem kapnál, ellenőrizd a reklám/levélszemét mappát is!

14 éves kor alatt a rendezvény ingyenes!

A bérlet szállást nem tartalmaz! A vadkerti tó kempingjében a fizetés az Önkormányzat mindenkori díjazása szerint történik:  https://www.vadkerti-to.hu/strand/

További jegyinformáció