BMW-találkozó vendégei! Járványügyi infók!

Látjuk a könnyűzenei rendezvények szorult helyzetét. Mi szerencsére nem ebbe a kategóriába esünk: A Soltvadkerti BMW autótalálkozó szabadidős rendezvény. A 241/2020 korm. rendelet szerint május 28-tól megtarthatók az ilyen szabadtéri rendezvények. Amit továbbra is tiltanak, az a “zeneszolgáltatást főszolgáltatásként nyújtó rendezvény”. Mi nem vagyunk fesztivál, nem vagyunk zenés-táncos rendezvény, mert a zene nálunk nem “főszolgáltatás”. Tehát ránk nem vonatkozik ez a korlátozás!

Karantén-szabályok. Az utazási korlátozások miatt kiszámíthatatlan, hogy aug. végén mindenki el tud-e jönni a rendezvényre -elsősorban külföldről. Éppen ezért jelezzük, hogy ilyen esetben az elővételben vásárolt jegyek árát visszaadjuk, vagy betudjuk a jövő évi találkozóra (az idei akciós áron vett bérlettel jöhettek jövőre). Ezt a jegy tulajdonosa döntheti el!

Mindig igyekszünk rugalmasan kezelni a helyzeteket, most meg különösen szükség van rá! Reméljük, hogy nem jön komolyabb szigorítás, mert a mostani szabályokkal már jók vagyunk!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük