Szállások első kör – Tábori szobák

Sokan már bejáratott privát utakon intéztek szállást a találkozó idejére. Egyre több helyről halljuk vissza, hogy rohamosan fogynak a szállások, ezért előrukkolunk egy több lépcsőben meghirdetett olcsó, faházas szálláslehetőséggel!

A Zuglói ifjúsági tábor idén is szálláspartnerünk, itt a kemping közvetlen szomszédjában van lehetőség faházakban és kőházakban megszállni.

Most, aki 5 éjszakára!!! foglal le egy 5 személyes szobát, az 15 ezer forintért teheti meg naponként. Érkezés 2019. június 12-én, szerdán 10-órától, szállás elhagyás 2019. június 17-én hétfő de. 10-óráig. Ezen akciónk keretében a lehető legolcsóbban, 3000 Ft-ért tudtok megszállni fejenként, naponta.

Figyelem! Az 5 fős szobákat így csak egyben adjuk ki, tehát összesen 5*15ezer = 75ezer Ft-ért! Kevesebben megszállhattok benne, de többen nem.

Minden szállóvendégnek kérjük az adatait a szobafoglaláskor, mivel az éjszakánként 300 Ft / fő/ nap idegenforgalmi adót ez alapján kell lejelentenünk. Ezt az összeget a fentieken túl mindenkinek meg kell fizetnie (bárhol is száll meg Soltvadkerten).

Ez az akciónk csak 3 hétig tart. Utána további lehetőségek lesznek meghirdetve, 4 napra, 3 napra, stb., -fajlagosan kicsit drágábban. Célunk, hogy aki végig itt lesz velünk, olcsóbban tudjon megszállni.

A táborról részletesen itt

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük