Gyermektábor

Soltvadkerti tó – Zuglói önkormányzat ifjúsági tábora

Szálláshely és programhelyszín. 280 fő befogadására képes, a kempinggel közvetlenül határos. Faházak, és kőépületben lévő 5 ágyas szobák jellemzik. Kitűnő helyszín, számtalan lehetőséggel. Belső büfé, klimatizált ebédlő, folyamatos melegvíz-ellátás, medence, tábortűz, faszén-lap és tárcsa sütő. Lesz több száz fős rendezvénysátor, speaker, zene, színpad.

A terület zárt és védett. Biztonsági őr felügyeli a ki- és bejárást. A kocsikkal be lehet állni a területre, viszont a területen autózni, kapartatni, sátrazni, kutyát behozni, dohányozni tilos!

Szállás kizárólag előre foglalással, 2018. augusztus 10.-14. közötti időszakra lehetséges.

Cím :  Soltvadkert, Tavirózsa u. 2. GPS: 46.610417, 19.395495
Ár :  4500 Ft/fő/éj, + 300 Ft/fő/éj idegenforgalmi adó (18 év alatt adómentes)

Elsősorban teljes szobákra (5 fő) igyekszünk foglalni a jobb helykihasználás érdekében.

Szállásfoglalás Újvári Zitánál: 0630-2397967

Siessetek, mert fogynak a helyek! 

Következő fedett szálláslehetőségünk a Zuglói önkormányzat ifjúsági tábora. 280 fő befogadására képes, a kempinggel közvetlen határos. Faházak, és kőépületben lévő 5 ágyas szobák jellemzik. Kitűnő helyszín, számtalan lehetőséggel. Belső büfé, klimatizált ebédlő, folyamatos melegvízellátás, medence, tábotűz, faszén-lap,és tárcsa sütő, lábhajtós gokartok gyerekeknek, 40 kerékpár a tó körüli túrához, Yamaha slider kismotorok csoportos motorozáshoz. Részletek később. Júniusban az R.C.S. MeetUp!- on megtörtént a főpróba, a csoportvezetők, adminok, baráti társaság volt meghívva, szuper hétvége volt. A kocsikkal be lehet állni, szállásfoglalás Ujvári Zitánál. Ezen a területen sátrazni, kutyát behozni, dohányozni nem szabad. Tehát figyeljétek a leírásokat és annak megfelelően válasszatok helyszínt. Következő leírásokban a szállásopciók sátrasok lesznek, kalandpark, és kemping következik! 06 30 2 397 967 🙂

Közzétette: Soltvadkerti BMW Találkozó – 2018. június 29., péntek