Belépőjegyek

Kunfehértói BMW találkozó jegyek, bérletek   2022.06.15 – 19.  között

Árak

Bérlet  – 25 000 Ft-

Napijegy szerda – 5 000 Ft-
Napijegy csütörtök – 8 000 Ft-
Napijegy péntek – 10 000 Ft-
Napijegy szombat – 12 000 Ft-
Napijegy vasárnap – 5 000 Ft-

Sétálójegy szerdától szombatig 14h-19h-ig – 4 000 Ft-

A jegyek és bérletek a helyszínen korlátlan számban vásárolhatók. A pénztárak nyitvatartása: 8-19h között. A főpénztár (1-es szektor, kemping bejáratánál) éjjel is nyitva van a disco végéig (hajnali 5-ig) .

14 év alattiaknak az egész rendezvény ingyenes, szülői kísérettel vehetnek részt.

A jegyek és bérletek egy személyre szólnak, autók után nem kell fizetni. A lezárt területekre behajtás csak BMW-vel!  Más márkával, lakókocsival, stb. a külső parkolókban, ill. egyeztetés szerint lehet tartózkodni.

“Szeszelünk Party Arena” disco jegyek/bérletek

Csak a “Party Arena” területére érvényes – 21-05h között

Disco jegy csütörtök – elővételben 3000Ft / helyszínen 4000Ft
Disco jegy péntek – elővételben 3000Ft / helyszínen 4000Ft
Disco jegy szombat – elővételben 3000Ft / helyszínen 4000Ft
Gold VIP jegy (korlátlan italfogyasztás, limitált) – elővételben 12000Ft / helyszínen 15000Ft

A szolgáltatások az alábbi táblázat szerint vehetők igénybe:

Jegytípusok leírása

Bérlet:

Egy személyre szól a rendezvény 5 teljes napjára. Jogosít kempingezésre, sátrazásra az összes erre kijelölt helyen. (Nincs további autóhelyi, áramvételezési, sátorhelyi, személyi felár.)
A bérletesek ingyen vehetnek részt az összes BMW-találkozó, Drift Arena és Party Arena rendezvény programon, ingyen léphetnek be az összes helyszínre!
A nyereményautó sorsoláson csak a bérletes vendégek vesznek részt!

Napijegy:

A napijegyek vásárlói a rendezvényeken, aznapi programokon, esti buliban vehetnek részt a jeggyel (ld. programtáblázat). A napijegy adott napra érvényes, reggel 8-tól másnap reggel 8-ig.

Sétálójegy:

Az adott napra,  délután 14h-tól este 19h-ig érvényes jegy. A sétálójeggyel látogatható a strand és az összes autós rendezvényterület, -így gyalogosan kedvező áron megnézhetők az autók, szolgáltatók, programok. A sétálójegy nem jogosít a bérletesek, vagy a napijegyesek szolgáltatásainak igénybevételére! Az esti Party Arena-ba ez a jegy nem érvényes!

Party Arena – disco jegy:

Csütörtök, péntek és szombat este 21h-tól másnap hajnali 5 óráig érvényes, kizárólag a #Szeszelünk Party Arena – disco rendezvény területére.

Fizetési módok:

A helyszínen a kasszáknál alapvetően készpénzes fizetésre készülünk, de egyes szolgáltatóknál van bankkártyás fizetési lehetőség is.  Elektronikus fizetésre a webshop-os, online vásárlással van lehetőség.  SZÉP kártya elfogadásunk nincs.

Visszaváltás, átruházás:

Az elővételes bérletek elektronikusan regisztráltak, személyre szólnak, vissza nem válthatók. Amennyiben a tulajdonos mégsem tud eljönni a rendezvényre, akkor lehetősége van jelezni felénk, hogyha helyette más jönne el.  Fontos, hogy az eredeti tulajdonos jelentkezzen a korábban megadott adataival, és küldje el az új tulajdonos adatait is.  Aki járványügyi korlátozások miatt nem tud eljönni hozzánk, annak lehetősége van a bérletét következő évre átvinni, vagy visszaváltani.
Minden elővételes bérletet névvel regisztrálunk. Lehetőség van papír-alapú bérlet vásárlásra, de ezeket is elektronikusan regisztráljuk – tehát a papír “voucher” önmagában nem érvényes belépő, csak egy megőrizhető tárgy, ami segíti az ajándékozást. Ajándékba vásárolt bérletek esetén az ajándékozott adatait kérjük vásárláskor megadni! Mivel minden esetben névre szólóak az előváltott bérletek, ezért NE vegyetek facebook-on hirdető ismeretlenektől olcsó “jegyet”, mert az nem lesz érvényes!

 


A fenti időszakban a szokásos strand-belépő és kemping árak nem érvényesek.  A területeket csak a fenti jegyekkel, bérletekkel lehet látogatni!

 


 

Szállás (kempingezés) esetén az IFA (idegenforgalmi adó) díja 300Ft/fő/éjszaka. Az előírt adatokat a Nemzeti Turisztikai Adatszolgáltató Központnak és az Önkormányzatnak kötelezően gyűjtjük és továbbítjuk.

A változtatás jogát fenntartjuk!