Belépőjegyek

Kunfehértói BMW találkozó jegyek, bérletek   2022.06.15 – 19.  között

Árak

A legkedvezőbb csoportos bérlet (10 főtől) – írjatok,  hívjatok! 06308509561 –

Bérlet online elővételben, korlátozott számban – 21.900 Ft –

Bérlet a helyszínen – 25 000 Ft-

Napijegyek  – később! –

Sétálójegyek – később! –

“Party Arena” disco jegyek – később! –

14 év alattiaknak az egész rendezvény ingyenes, szülői kísérettel vehetnek részt.

A jegyek és bérletek egy személyre szólnak, autók után nem kell fizetni. A lezárt területekre behajtás csak BMW-vel!  Más márkával, lakókocsival, stb. a külső parkolókban, ill. egyeztetés szerint lehet tartózkodni.

Jegytípusok

Bérlet:

Jogosít kempingezésre, sátrazásra az összes erre kijelölt helyen, 5 napon keresztül. Nincs további autóhelyi, áramvételezési, sátorhelyi, személyi felár.
A bérletesek ingyen vehetnek részt az összes BMW-találkozó, Drift Arena és Party Arena rendezvény programon, ingyen léphetnek be az összes helyszínre!
A tervezett nyereményautó sorsoláson csak a bérletes vendégek vesznek részt!

További jegytípusok részletei – később!

Fizetési módok:

A helyszínen a kasszáknál alapvetően készpénzes fizetésre készülünk, de egyes szolgáltatóknál van bankkártyás fizetési lehetőség is.  Elektronikus fizetésre a webshop-os, online vásárlással van lehetőség.  SZÉP kártya elfogadásunk nincs.

Visszaváltás, átruházás:

Az elővételes bérletek személyre szólnak, vissza nem válthatók. Amennyiben a tulajdonos mégsem tud eljönni a rendezvényre, akkor lehetősége van jelezni felénk, hogyha helyette más jönne el.  Fontos, hogy az eredeti tulajdonos jelentkezzen a korábban megadott adataival, és küldje el az új tulajdonos adatait is.  Aki járványügyi korlátozások miatt nem tud eljönni hozzánk, annak lehetősége van a bérletét következő évre átvinni, vagy visszaváltani.
Minden elővételes bérletet névvel regisztrálunk. Aándékba vásárolt bérletek esetén az ajándékozott adatait kérjük vásárláskor megadni! Mivel névre szólóak az előváltott bérletek, ezért NE vegyetek facebook-on hirdető ismeretlenektől olcsó “jegyet”, mert az nem lesz érvényes!

 


A fenti időszakban a szokásos strand-belépő és kemping árak nem érvényesek.  A területeket csak a fenti jegyekkel, bérletekkel lehet látogatni!

 


 

Szállás (kempingezés) esetén az IFA (idegenforgalmi adó) díja 300Ft/fő/éjszaka. Az előírt adatokat a Nemzeti Turisztikai Adatszolgáltató Központnak és az Önkormányzatnak kötelezően gyűjtjük és továbbítjuk.

A változtatás jogát fenntartjuk!