Belépőjegyek

Jegyek, bérletek a 2020.08.19 – 23.  rendezvényre

Bérlet elővételi akció :  http://www.rcs.hu/termek/talalkozo-berlet-elovetelben/
Családi elővételi akció, 14-18 év közötti gyermekekkel érkező családoknak, egyedi kedvezmények!  Írjatok!

Jegyeket, bérletet a helyszínen lehet venni, folyamatosan a főbejáratnál.

Bérlet – 18 000 Ft-

Napijegy szerda – 5 000 Ft-
Napijegy csütörtök  – 6 000 Ft-  , 21h után 2500/3000 Ft
Napijegy péntek  – 7 000 Ft-  , 21h után 2500/3000 Ft
Napijegy szombat  – 8 000 Ft- , 21h után 2500/3000 Ft
Napijegy vasárnap – 7 000 Ft-

Sétálójegy péntek 16h-20h-ig  – 2 000 Ft-
Sétálójegy szombat 16h-20h-ig  – 2 000 Ft-

Gyorsulás néző jegy vasárnap (Jakabszállás) – 2 000 Ft-
Gyorsulás autós nevezés vasárnap (Jakabszállás) – 5 000 Ft-   (A 2000 Ft-os belépőjegyet ebben az esetben is meg kell venni a belépéshez.)

14 év alattiaknak az egész rendezvény ingyenes, szülői kísérettel vehetnek részt.   Soltvadkerti lakosoknak a sétálójegy ingyenes!

A jegyek és bérletek egy személyre szólnak, autók után nem kell fizetni. A lezárt területekre behajtás csak BMW-vel!  Más márkával, lakókocsival, stb. a külső parkolókban, ill. egyeztetés szerint lehet.

 

Jegytípusok

Bérlet:
A rendezvény minden programjára és helyszínére jogosít, szerdától vasárnapig. Az összes helyszínre való belépésre, kempingezésre, sátrazásra. Külső programszolgáltató partnereinknél is érvényes.  Nincs autóhelyi, áramvételezési, sátorhelyi, személyi felár!  Benne van a mindennapi 50%-os strandjegy , az összes programon való ingyenes részvétel, gyorsulás nevezés, hangnyomás, JHN, felvonulás, vetélkedők, robogó kölcsönzés, kalandpark, motoros trike-ok, 3 este buli, vízibicikli- használat, és megannyi lehetőség mellett a nyereményautóra való nyerési esély! (A nyereményjátékon való részvétel feltétele a megvásárolt bérlet!)

Napijegy:
A napijegyek vásárlói az aznapi programokon, esti buliban részt vehetnek a jeggyel. A Napijegy adott napra érvényes, reggel 9-től másnap reggel 9-ig.  A napijegy nem tartalmazza a nyereményjátékot.

Sétálójegy:
Péntek és szombati napokon, délután 16h-tól este 20h-ig érvényes. Nem jogosít a bérletesek, vagy a napijegyesek szolgáltatásainak igénybevételére, de ezzel gyalogosan kedvező áron belépve megnézhetők az autók, programok. A sétálójegyesek is vásárolhatnak, vacsorázhatnak szolgáltatóinknál.  Az esti Party-ra ez a jegy nem érvényes!

Jakabszállás, gyorsulás jegy:
Aug. 23-án vasárnap, csak a jakabszállási reptér területén érvényes jegy.  A BMW találkozó bérleteseinek, napijegyeseinek nem kell külön ilyen jegyet váltani, ahogy nevezési díjat sem kell fizetni.  Ez a 2000 Ft-os jegy a reptér területére a belépést biztosítja nézőként, míg az 5000 Ft-os nevezéssel lehet indulni egy autóval a gyorsuláson (a belépéshez ebben az esetben is meg kell venni a 2000Ft-os belépőjegyet).  Ez a program márkafüggetlen, bármilyen autómárkát szívesen látunk kiállni a BMW-k ellen! 🙂

 

Fizetési módok:

A helyszínen a jegyekért csak készpénzt tudunk elfogadni, de egyes étel-ital szolgáltatóknál lesz bankkártyás fizetési lehetőség is.  Az online elővételeknél kizárólag bankkártyával lehet fizetni.   SZÉP kártya elfogadás nincs.

 

Szállás esetén az IFA (idegenforgalmi adó) 2020-ban ingyenes, de az adatok megadása az önkormányzati regisztrációs lapokon idén is kötelező!

A változtatás jogát fenntartjuk!