20. R.C.S MeetUP – BMW találkozó és fesztivál 2024.06.19 – 23.

Helyszíni árak

Bérlet 5 napraÁr: hamarosan!
Napijegy szerdaÁr: hamarosan!
Napijegy csütörtökÁr: hamarosan!
Napijegy péntekÁr: hamarosan!
Napijegy szombatÁr: hamarosan!
Napijegy vasárnapÁr: hamarosan!
SétálójegyÁr: hamarosan!

A jegyek egy személyre szólnak. 14 éves kor alatt a belépés felnőttel ingyenes.

Jegytípusok leírása

Bérlet:

Egy személyre szól, a rendezvény 5 teljes napjára. Jogosít kempingezésre, sátrazásra az összes erre kijelölt helyen. (Nincs további autóhelyi, sátorhelyi, személyi felár.)
A bérletesek ingyen vehetnek részt az összes BMW-találkozó, Drift Arena és Party Arena programon, ingyen léphetnek be az összes helyszínre. Bérletesek BMW-vel behajthatnak a rendezvényterületekre, érkezési sorrendben lehet parkolni.
A nyereményautó sorsoláson csak a bérletes vendégek vesznek részt!

Napijegy:

A napijegyek vásárlói a rendezvényen, aznapi programokon, esti buliban vehetnek részt a jeggyel (ld. programtáblázat). A napijegy adott napra érvényes, reggel 8-tól másnap hajnalig / a party végéig. (Másnap reggel 8 órától már a következő napra szóló napijegyet kell megvenni.) Napijegyesek BMW-vel behajthatnak a rendezvényterületekre, érkezési sorrendben lehet parkolni.

Sétálójegy:

Adott napra, 14h-tól 19h-ig érvényes jegy. A sétálójeggyel gyalogosan látogatható a strand, szolgáltatók és a rendezvényterület. Sétálójeggyel nem lehet autóval beállni, nem lehet részt venni a programokon. Az esti Party Arena-ba ez a jegy nem érvényes!

Party Arena – disco jegy:

Csütörtök, péntek és szombat este 21h-tól másnap hajnali 5 óráig érvényes, kizárólag a Party Arena / disco területére.

Bejutás

Kapu- és pénztárnyitás: jún. 19-én szerdán 9 órakor. A pénztárak nyitvatartása még egyeztetés alatt van. A főpénztár (1-es szektor, kemping bejáratánál) éjjel is nyitva van kb. 2-3 óráig.

14 év alattiaknak az egész rendezvény ingyenes, ők szülői kísérettel vehetnek részt.

A jegyek és bérletek egy személyre szólnak, autók után nem kell fizetni. A lezárt területekre behajtás csak BMW-vel!  Más márkával, lakókocsival, stb. a külső parkolókban, ill. egyeztetés szerint lehet tartózkodni.

Fizetési módok

A helyszínen a kasszáknál alapvetően készpénzes fizetésre készülünk, de egyes szolgáltatóknál van bankkártyás fizetési lehetőség is.  Elektronikus fizetésre a webshop-os, online vásárlással van lehetőség.  SZÉP kártya elfogadásunk nincs.

Visszaváltás, érvényesítés, átruházás

Az (elővételes) elektronikus bérletek egyedi biztonsági kóddal és QR-kód azonosítóval rendelkeznek, vissza nem válthatók. A kódot a beléptető kapuknál olvassuk be, és ez alapján adunk karszalagot. Minden kód csak az első beolvasáskor érvényes! Ne küldjétek át meggondolatlanul másnak, mert csak az tud vele belépni, aki először érkezik!

Elővételes bérletet/jegyet csak az rcs.hu oldalon árulunk. A máshol hirdetett jegyek valószínűleg hamisítványok, ezért NE vegyetek facebook-on hirdető ismeretlenektől olcsó „jegyet”, mert az nem lesz érvényes!


Általános

A fenti időszakban a szokásos strand-belépő és kemping árak nem érvényesek.  A területeket csak a fenti jegyekkel, bérletekkel lehet látogatni!


Szállás esetén (kempingezés is) az idegenforgalmi adó díja 300Ft/fő/éjszaka. Az előírt adatokat a Nemzeti Turisztikai Adatszolgáltató Központnak és az Önkormányzatnak kötelezően gyűjtjük és továbbítjuk.

A változtatás jogát fenntartjuk!