Nyereményjáték

Vásárolj bérletet 18.000Ft-ért, és megnyerheted:

Fődíj: 1 db  BMW 530D (E60) személygépkocsi az RCS Power Kft. felajánlásával!

További díjak:

 – hamarosan –

 


Játékszabályzat

A nyereményjátékon 14 éves kor felett bárki részt vehet, aki a helyszínen a játékra regisztrál. A regisztráció feltétele a megvásárolt érvényes bérlet karszalag sértetlenül a csuklón, mellyel egy alkalommal lehet az adatokat leadni a regisztrációs pultnál.  A bérletesek további regisztrációs szelvényhez juthatnak a helyszíni RCS SHOP-ban történő vásárlással: minden elköltött 5000Ft után egy-egy regisztrációs lap jár (-növelve így a nyerési esélyt).  Egy fő maximum 5 regisztrációs szelvényt adhat le, amennyiben legalább 20000Ft értékben vásárolt az RCS Shopban, és érvényes bérlet karszalaggal rendelkezik.

A sorsolás regisztrációs lapok közül húzva történik. A nyertesek kihirdetése után 2 perc áll rendelkezésre a nyereményért jelentkezni, azt követően a lehetőség elveszik és új nyertest sorsolunk!

A sorsolás tervezett időpontja: 2021. 08. 22.   17 óra,  a Kunfehértó üdülőterület sporttábori részen felállított rendezvénysátorban.  Az időpont és helyszín minimálisan változhat. Az információkat itt, a honlapon frissítjük, valamint a találkozó hangosításában tájékoztatunk!

Idén tehát a tavalyi rendhez hasonlóan csak a bérletes karszalagot kell megvenni és regisztrálni!   Ha több nyerési esélyre hajtasz, vásárolj legalább 5000Ft-ért az RCS Shop-ban!

Részletes játékszabályzat

A változtatás jogát fenntartjuk!