BMW Találkozó információk

18. R.C.S. MeetUP – Soltvadkerti BMW találkozó Kunfehértón!

2022. jún. 15 – 19.

A Soltvadkerti BMW találkozó Közép-Európa legnagyobb BMW-autótalálkozója, ami 2022-ben “nagykorú lesz”, -vagyis 18. alkalommal kerül megrendezésre! A helyszín második alkalommal nem Soltvadkerten, hanem Kunfehértón lesz, a nagy sikerre való tekintettel! Az elmúlt évekhez hasonlóan a rendező “Racing Club Soltvadkert / R.C.S.” csapata idén is több, mint 1000 BMW-t vár!

Helyszínek:  a Kunfehértói üdülőterületen, tó partján kijelölt részek, valamint az üdülőterület túlsó oldalán található Ifjúsági Táborban.

A részvételhez védettségi kártya nem szükséges!

 

A rendezvényterületek zártak, személyre szóló belépőjeggyel (karszalaggal) látogathatók! A környező közterületeken ingyenes a parkolás. 

 

A találkozón a részvételnek nem feltétele, hogy BMW tulajdonos legyél, vagy BMW-vel érkezz, – viszont nyerhetsz egyet*!

 > Facebook oldal < 

Instagram

A rendezvény állatbarát!  Az 1., 2. szektorok területére lehet kutyával is jönni. Sajnos a strand területre (3., 4. szektor)  viszont nem szabad kutyával bemenni.

A rendezvény házirendje itt érhető el:  házirend


az apróbetűs rész: A változtatás jogát fenntartjuk!

Az R.C.S. Meetup – Soltvadkerti BMW találkozó egy független márkatalálkozó. Az ezzel kapcsolatos internetes oldalak rajongói oldalak. A szervezők, a rendezvény, ill. az internetes megjelenés és nyomdai termékek nem állnak kapcsolatban a BMW Magyarországgal, vagy a BMW AG.-vel. A BMW márkanév és a képeken esetlegesen megjelenő BMW logók, védjegyek jogtulajdonosa a Bayerische Motoren Werke AG (München).