BMW Találkozó információk

19. R.C.S. MeetUP – Soltvadkerti BMW találkozó Kunfehértón!

Tervezett időpont: 2023. jún. 21 – 25.

Az R.C.S MeetUP (korábban soltvadkerti) BMW találkozó Közép-Európa legnagyobb BMW-autótalálkozója, ami 2023-ban 19. alkalommal kerül megrendezésre. A helyszín ismét Kunfehértó lesz, a nagy sikerre való tekintettel! Az elmúlt évekhez hasonlóan a rendező “Racing Club Soltvadkert / R.C.S.” csapata több, mint 1000 BMW-t vár!

Helyszínek:  a Kunfehértói üdülőterületen, tó partján kijelölt részek, valamint az üdülőterület túlsó oldalán található Ifjúsági Táborban.

A 2023-mas találkozóra az itteni (korábbi évekből az) információkat  csak előzetes tervezésre szánjuk, még változhatnak!

 

A rendezvényterületek zártak, személyre szóló belépőjeggyel (karszalaggal) látogathatók! A környező közterületeken ingyenes a parkolás. 

 

A találkozón a részvételnek nem feltétele, hogy BMW tulajdonos legyél, vagy BMW-vel érkezz, – viszont nyerhetsz egyet*!

 > Facebook oldal < 

Instagram

A rendezvény állatbarát!  Az 1., 2. szektorok területére lehet kutyával is jönni. Sajnos a strand területre (3., 4. szektor)  viszont nem szabad kutyával bemenni.

A rendezvény házirendje itt érhető el:  házirend


az apróbetűs rész: A változtatás jogát fenntartjuk!

Az R.C.S. Meetup – Soltvadkerti BMW találkozó egy független márkatalálkozó. Az ezzel kapcsolatos internetes oldalak rajongói oldalak. A szervezők, a rendezvény, ill. az internetes megjelenés és nyomdai termékek nem állnak kapcsolatban a BMW Magyarországgal, vagy a BMW AG.-vel. A BMW márkanév és a képeken esetlegesen megjelenő BMW logók, védjegyek jogtulajdonosa a Bayerische Motoren Werke AG (München).