RCS Meetup 2022 – BMW találkozó infók

Márkatársaink, Találkozóra járó vendégek, Fesztiválozók❗️
Jó hírünk van, immár hivatalos az időpontunk jövőre. ? 2022. június 15-19-re kérjetek szabadságot, tervezzétek be a rendezvényt! ‼️
Mivel elsöprő erővel az új helyszínt szeretitek többen, így maradunk Kunfehértón! ⛱ 2022-ben pedig ráteszünk még egy lapáttal, hiszen „nagykorúvá” válunk, így a 1️⃣8️⃣. RCS MeetUp egy nappal hosszabb lesz: Szerdán kezdünk, és vasárnap lesz vége. ☝️ Így tervezzen mindenki, ezt az alkalmat méltó módon fogjuk megünnepelni! ?
Elindult a kedvezményes online jegyelővétel, indulnak a helyfoglalások, csoportos bérlet kedvezmények! ?
Mint mindig, a bérlet éri meg legjobban! Ez az, ami mindenre jogosít a teljes időtartam alatt: Korlátlan belépés, sátorhely, strand, party, és számtalan program várható. Csak bérlettel lehet megnyerni a nyereményautót! ??
A csoportos bérlet-elővétel a legkedvezőbb lehetőség, és a megszokott módon történik: Legalább 10 fős csoportok kérhetik. Ezzel kapcsolatban várjuk a csoportvezetők jelentkezését Attilánál, a 30-8509561-es számon, facebook üzenetben, vagy az info@rcs.hu email címen ✍️.
Ha egyénileg szeretnétek kedvezményes bérletet?, akár ünnepekre, ajándékba venni, akkor itt tudtok korlátozott számban a lehetőséggel élni.
Persze a helyszínen is lehet majd bérletet venni, ? 25.000 Ft-os áron.
Nemsokára elkezdjük a programokat, előadókat is közzétenni. Kérünk benneteket, hogy a szándékot jelezve kattintsatok, ha jöttök, segítsetek nekünk, szervezőknek! ❤️ Ti pedig készüljetek, kérjétek ki a szabikat időben! Várjuk a külföldieket is újra, nagy bulira számítunk 2022-ben!?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük